De beste manieren om uw energiekosten te verlagen

Hier en daar een paar pond besparen lijkt misschien niet zo’n groot probleem. Dat is totdat die kilo’s optellen tot honderden per jaar. Als u daarom kleine wijzigingen aanbrengt in de manier waarop u uw huis runt, bespaart u op de energiekosten en kunt u meer dan € 300 per jaar besparen. Hier is hoe…

Hoe kunnen we de kosten van onze energierekening verlagen?

 • Kleding wassen op lagere temperatuur
 • Schakel dingen uit
 • Gebruik water verstandig
 • Zet de thermostaat lager
 • Slimme verwarming
 • Isolatie
 • Gebruik van warm water verminderen
 • Afdichting in warmte

Was kleding op een lagere temperatuur om geld te besparen

kleding wassen op een lagere temperatuur

Als je je kleding momenteel op 40 graden wast, overweeg dan om de temperatuur te verlagen naar 30. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar scheert ook rond £13 van uw jaarlijkse factuurvolgens Welke.

£ 13 lijkt niet veel, maar door de jaren heen klopt het wel. Bovendien heeft het wassen van slechts 10 graden lager een aanzienlijke positieve impact op het milieu EN wasmiddelen zoals Persil zijn effectiever bij een koelere was!

Zet uw thermostaat lager om kosten te besparen

Draai de thermostaat omlaag

Ongeveer de helft van uw energierekening wordt opgenomen door verwarming en warm water. Dus waarom zou u uw huistemperatuur niet met 1-2 graden verlagen? Als u uw verwarming een graad lager zet, kunt u tot 80 euro per jaar!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gesteld dat het in de wintermaanden in ons huishouden rond de 18 graden moet zijn. Dit draagt ​​bij aan de strijd tegen klimaatverandering en is nog steeds een aangename temperatuur.

Schakel apparaten ’s nachts uit

Stekkers uitschakelen

Bedenk hoeveel apparaten we in huis hebben. Van tv’s, laptops, waterkokers en iPads, de lijst gaat maar door. Al die gadgets verbruiken stroom, zelfs als ze stand-by staan. Als u ze met de stekker uitschakelt voordat u naar bed gaat, bespaart u £ op uw jaarlijkse rekeningen en als u alleen uw tv uitschakelt, kunt u tot € 24,- per jaar!

Introduceer een slimme thermostaat

Slimme Thermostaat

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat is een nieuwe manier om je huis te verwarmen. Ze verbinden je verwarmingssysteem slim met internet, zodat je onderweg je verwarming in huis kunt regelen via smartphones of tablets.

Slimme thermostaten maken het leven veel gemakkelijker wat betreft het bewaken van het energieverbruik, al uw huisinformatie wordt opgeslagen in één gebruiksvriendelijke app en geeft u volledige controle over hoeveel u per jaar gebruikt en uitgeeft.

Deze slimme apparaten beschikken ook over verwarmingsregeling voor meerdere kamers, waardoor u geld bespaart door alleen de kamers te verwarmen die u gebruikt.

Bij goed gebruik kunt u mogelijk tot £ 75 per jaarvolgens de Energy Saving Trust en de CO2-uitstoot verminderen met 320 kg per jaar!

Gebruik je water verstandig

Gebruik water verstandig

Main drain meldde dat elke dag meer dan drie miljard (dat is drieduizend miljoen)) liters perfect drinkwater wordt verspild in het VK. Met dit in gedachten moeten we toch zeker meer nadenken over hoe we verstandiger met water om kunnen gaan?

Hoe kan ik water besparen in mijn huis?

 1. Installeer waterbesparende douchekoppen of stroombegrenzers.
 2. Zet het water uit terwijl je je tanden poetst.
 3. Neem kortere douches.
 4. Verminder het gebruik van de wasmachine als er niet veel te wassen is.
 5. Verminder het aantal baden dat u neemt – volgens nationale statistieken verbruikt een douche van vijf minuten ongeveer veertig liter water, een bad verbruikt het dubbele.
 6. Gebruik bij het wassen van groenten en fruit een waskom en geef de planten water met de rest van het water.
 7. Repareer lekken of druppels.

Gebruik van warm water verminderen

Gebruik minder warm water

U gebruikt het hele jaar door energie om uw water te verwarmen. Als je een liefhebber bent van scheldende douches, overweeg dan om de temperatuur te verlagen en bespaar wat £!

Een andere manier om te besparen is, als u een warmwatertank heeft, de verwarmingsregelaars te gebruiken om uw waterverwarming uit en aan te zetten. Zo verwarm je alleen het water dat je nodig hebt.

Als je een krachtige douche hebt die extreme waterdruk verdeelt, overweeg dan om deze te ruilen voor een milieuvriendelijke douchekop.

Wist je dat een krachtige douche in 5 minuten meer water kan verbruiken dan een bad?

Isoleer uw huis

Isoleer uw huis

Isolatie is een van de meest efficiënte manieren waarop we kunnen besparen op onze energierekening. De energiebesparende experts hebben gemeld dat een goed geïsoleerde woning u tot £310 op uw jaarlijkse energierekening. Denk hierbij aan zolder- en spouwmuurisolatie.

Waarom helpt isolatie energie te besparen?

Het isoleren van uw huis is een geweldige manier om uw gezin het hele jaar door op een aangename temperatuur te houden zonder enige hulp van uw huisverwarming. Het beschermt je huis tegen de kou in de winter en houdt de warmte buiten in de warmere maanden.

Het helpt ook om het geluid af te sluiten, dus die in rijtjeshuizen of halfvrijstaande huizen – deze is voor jou!

Zeehond in de hitte

Vensters verzegelen

Helaas, hoe hard we ook proberen om onze huizen te verwarmen, er blijft toch wat warmte ontsnappen! Bestrijd de tocht van ramen en deuren met tochtstoppers of speciale zelfklevende rubberen afdichtingen.

Je huis isoleren met deze handige trucs kan je tot £ 25 korting op uw jaarfactuur!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wc-Ontstopper.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart