De 1 kwalificatie die de meeste aannemers niet hebben

Uw badkamer is waarschijnlijk de kleinste kamer in uw huis en daarom een ​​van de meest complexe om te renoveren.

In een keuken kunnen bijvoorbeeld twee of meer aannemers naast elkaar werken, maar in de badkamer is er meestal maar plaats voor één professional tegelijk. Dat maakt het verbouwingsproces minder efficiënt. Er gebeurt ook veel, tussen tegelwerk, balies, kasten, sanitair, elektrische en misschien technische apparatuur, zoals een slimme spiegel of douche.

Omdat elke professional tijd en ruimte in de badkamer nodig heeft, moet je ze dagen uit elkaar plannen en binnen elk van hun individuele schema’s werken. Dat betekent dat de vloerinstallateur misschien op een woensdag klaar is, maar de kasteninstallateur is mogelijk pas de volgende maandag beschikbaar. Wachtdagen tussen elke stap van het proces kunnen dagen of zelfs weken aan uw project toevoegen, waardoor u veel langer zonder werkende badkamer zit dan verwacht.

De enige kwalificatie die de meeste aannemers niet hebben, is een team voltijdse werknemers. Waarom is dit kritisch?

Het zal tijd worden

Als het gaat om badkamerrenovatie, zullen sommige aannemers u vertellen dat ze de klus in één dag kunnen klaren, terwijl anderen misschien zeggen dat het een maand of langer zal duren. De waarheid is dat een typische badkamerrenovatie slechts ongeveer een week werk kost. Bedrijven die een verbouwing van één dag beloven, verdoezelen meestal oude problemen. De meerderheid spreidt een project uit over meerdere weken, niet omdat het tijdverspilling is, maar vanwege de planning.

De kans is groot dat uw aannemer onderaannemers inhuurt om het meeste werk te doen. Dat betekent, een sub om het afbreken aan te pakken, een andere om het sanitair af te handelen. Vervolgens een professional voor gipsplaten, een installateur van kasten en aanrecht, een tegelprofessional, een vloerinstallateur, een elektricien en ten slotte een schilder. Elk van deze onderaannemers heeft zijn eigen klanten en projecten. Dat betekent dat uw aannemer uw project rond elk van hun kalenders moet plannen, wat kan leiden tot weken (en nog meer weken) wachten, wat onnodige tijd en gedoe toevoegt.

Hoop op het beste, plan voor het slechtste

Verbouwingsprojecten gaan zelden precies zoals gepland. Je zou badkamertegels kunnen bestellen om de dag voordat je tegelpro opduikt te arriveren, maar wat als de helft van de tegels is afgebroken of gebroken? Je zou een paar extra weken kunnen wachten op vervangende tegels – en dat zet alles in de wacht.

Bij Re-Bath zijn de professionals die aan uw model werken – van de sloopploeg tot de gipsplaatprofessionals en installateurs – Re-Bath-medewerkers. Dat betekent dat we al hun schema’s bepalen. De enige dingen die kunnen worden uitbesteed, zijn de elektriciteit en het sanitair, omdat ze een vergunning moeten hebben. We hebben meer dan een miljoen badkamers gerenoveerd, dus we hebben elk type badkamerrenovatie gezien, en we plannen voor ze allemaal, zodat u er niet over hoeft na te denken. Onder de streep? We zijn experts in één ding: badkamerrenovatie. En we hebben het tot een wetenschap.

Verantwoordelijkheid van één aannemer = gemoedsrust

Wanneer u een bedrijf inhuurt om uw badkamer te renoveren, stelt u in wezen uw huis open voor vreemden die binnen en buiten komen, voorraden binnenbrengen, oude materialen eruit halen en nieuwe producten installeren. Het kan vooral intimiderend zijn wanneer u één verbouwingsbedrijf inhuurt en vervolgens tijdens het hele proces wordt begroet met een reeks vreemde gezichten. Wetende dat elke professional die bij u thuis komt, aan één bedrijf beantwoordt en deel uitmaakt van dezelfde missie en structuur als degene die u hebt ingehuurd, maakt een verschil. Er is ook vertrouwen in het omgaan met een gevestigd, fysiek bedrijf. Veel verbouwingsbedrijven bestaan ​​uitsluitend online en proberen groter te lijken door met een grote verscheidenheid aan aannemers samen te werken. Maar een bedrijf met een solide reputatie zorgt voor gemoedsrust die een lange weg gaat. Als er ooit een probleem is met uw verbouwing, zal een gevestigd bedrijf waarschijnlijk achter zijn werk staan, wat betekent dat u geen dagen hoeft te besteden aan het opsporen van malafide aannemers. Klanten van Re-Bath hebben maar één aanspreekpunt voor alles wat ze nodig hebben, en we bieden garanties op zowel producten als ons werk.

Wilt u meer weten over het unieke, hoofdpijnvrije verbouwingsproces van Re-Bath? Plan je gratis interieuradvies in en begin vandaag nog met de badkamer van je dromen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wc-Ontstopper.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart