Badkamerrenovatie van David & Josh onder £ 5.000

Maak kennis met de gezichten achter Justoffroselane, David, Josh en natuurlijk Gianni.

David en Josh zijn het trotse paar achter het Instagram-handvat Justoffroselane. Een plek gewijd aan het delen van hun prachtige eerste huis net voordat covid toesloeg.

Net als de rest van ons stonden ze in 2020 in de rij voor de bouwmarkten, op 2 meter van elkaar – herinner je je die tijd nog? En besloot de voortgang van de renovatie vast te leggen.

Beschreven als een historisch pand, bezitten David en Josh een mooi rijtjeshuis in Noordwest-Engeland. Combineer een passie voor Pinterest en een liefde voor een vintage-geïnspireerde inrichting en je hebt de tools om een ​​tijdschriftwaardig huis te creëren, net als Justoffroselane.

Het paar heeft snel een aanhang opgebouwd met hun liefde voor interieurs en warme persoonlijkheden die door elk verhaal en bijschrift schijnen.

badkamer moodboard ideeën

Indien van toepassing, hoeveel van deze badkamerrenovatie heeft u zelf gedaan?

We zouden willen dat we zo dapper waren… maar helaas, onze talenten liggen niet in het werken. Alles wat met elektriciteit of sanitair te maken had, lieten we aan de professionals over. We hebben echter een paar tegels eruit gescheurd en de ruimte ingericht toen deze klaar was. We zouden de badkamer nog steeds installeren als het aan ons werd overgelaten!

Hoe heb je je badkamerproducten gekozen en waarom koos je voor traditionele stukken?

We zien online veel inspiratie en keer op keer kwam de Big Bathroom Shop naar voren bij het vergelijken van producten/reviews.

De kwaliteit van de producten en de schat aan informatie op de website verzekerden ons echt dat we overal de juiste keuzes maakten.

Bij onze huisstijl draait alles om het omarmen van de historische kenmerken met een mix van modern midden van de eeuw, dus het was een voor de hand liggende keuze om traditionele stukken te kiezen als aanvulling op ons huis. Daarom hebben we gekozen voor een messing afwerking omdat het zo’n luxe gevoel geeft aan de ruimte! En weet je, met traditionele armaturen en fittingen kun je nooit fout gaan, het zal altijd in stijl zijn. Dat is nog een reden waarom we voor traditioneel hebben gekozen, vanwege de lange levensduur. We hebben de traditionele elementen gecombineerd met een art deco-gevoel. De grafische vloer is gedurfd, maar niet te overheersend. Iedereen die ons huis heeft bezocht, is dol op de badkamer. Het voelt gewoon surrealistisch dat we elke dag deze kleine ruimte van luxe hebben om te ontspannen.

Pinterest is ook een erg handig hulpmiddel om producten te koppelen die er ook zo uitzien, erg handig als het gaat om budgetteren.

Heb je tips voor wie budget wil opknappen/renoveren?

Mood board je visie, bewaar foto’s op Instagram, lees reviews en shop rond! Pinterest is echt goed voor het vergelijken van vergelijkbare producten van verschillende retailers. Kijk uit voor verkopen en noteer wanneer deze meestal plaatsvinden, dan weet u voor toekomstig gebruik wanneer een verkoop moet plaatsvinden. We hebben geprofiteerd van de uitverkoop van januari

Indien van toepassing, zijn er planningsfouten/fouten die u heeft gemaakt die u mensen zou aanraden te vermijden?

Misschien niet zozeer een fout, maar evalueer echt welk materiaal je gebruikt of spreek met de badkamermonteur/tegelzetter voordat je het koopt. Oorspronkelijk zouden we bijvoorbeeld mozaïekvloeren met vellen gebruiken, omdat we dachten dat het een gemakkelijke keuze was, bleek de kwaliteit van het mozaïek (van een grote doe-het-zelfwinkel) niet de beste en eindigden we met ons als een gek rondrennen in een poging om een alternatief vinden voordat onze tegelzetter naar hun volgende klus vertrok.

Monsters van badkamertegels

Wat vind je van je nieuwe badkamer en wat vind je er zo leuk aan?

We houden van onze badkamer. Het voelt als een badkamer in een boetiekhotel. We hadden oorspronkelijk een bad dat veel te groot was voor de kamer. Nu hebben we een inloopdouche waardoor we veel meer ruimte hebben. Dit moet ons favoriete ding zijn, het voelt minder druk en zorgvuldig overwogen.

periode badkamer
De afgewerkte look

Hoeveel heeft uw verbouwing gekost? En wetende wat u nu weet, zijn er nog geldbesparende tips die u zou kunnen voorstellen?

Al met al onze badkamerrenovatie kosten £4.800. Dat is alles! Elektriciteit, loodgieterij, montage, rip-out, skiverhuur, tegels en tegelzetter. Het enige dat ik zou aanraden om geld te besparen, is om zelf de materialen te kopen en te noteren wanneer retailers gewoonlijk verkopen houden, dat wil zeggen feestdagen, tussenseizoensverkopen, enz. De kleine 10-15% korting hier en daar kan snel oplopen. En neem geen genoegen met de goedkoopste monteur, ga altijd voor de middelste offerte. De goedkoopste kan je op de lange termijn zelfs meer kosten als ze slordig werk leveren! U geeft uw zuurverdiende geld uit aan een badkamer, u kunt er net zo goed voor zorgen dat de installatie en afwerking perfect zijn!

Voor de badkamer make-over
David en Josh nieuwe badkamer
Na

SHOP DE LOOK

inloopdouche van geborsteld messing
Geborsteld gouden wastafel
Wastafelkraan met 3 kraangaten en gekruiste kop
Traditioneel toilet
Donker gouden traditionele verwarmde handdoekhouder
Geborsteld Goud Thermostatische Douche
Geborsteld gouden flessenval

Vind David & Josh op Instagram voor meer wooninspiratie en veel gelach

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wc-Ontstopper.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart